Kirjoittaja

Blogia lukiessa saattaa mieleen juolahtaa, että kuka ihme tätä blogia ylläpitää ja miksi. Kerron itsestäni alla, jälkimmäiseen kysymykseen löydät vastauksen täältä.

Kuka?

Olen Matti Mikkelä ja työskentelen CIRCWASTE-hankkeen projektipäällikkönä Puhas Oy:ssä, joka on viiden kunnan (Joensuu, Ilomantsi, Kontiolahti, Liperi ja Polvijärvi) omistama jätehuoltoyhtiö. Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri ja jäteasioiden pariin olen päätynyt monen mutkan kautta. Opinnoissani perehdyin ympäristöoikeuteen ja erityisesti vesioikeuteen. Valmistuttuani olen työskennellyt kaavoituksen, kansainvälisen oikeuden, vesioikeuden ja rakennuksen purkamisluvan myöntämisedellytysten parissa.

Ilokseni voin todeta päätyneeni juuri jätteiden ja kiertotalouden pariin. Molemmat teemat ovat äärimmäisen kiinnostavia ja haastetta riittää. Mukavaa on myös se, että jatkuvan muutoksen alalla ei pääse liikaa luutumaan eikä puutumaan. Hankintalaki muuttui vastikään, katsotaan mitä uusi jätelaki tuo mukanaan.

Olen syntyjäni Helsingistä, mutta vuonna 2005 muutin pois pääkaupungin vilinästä. Opinnot johdattivat Joesuuhun ja täällä on edelleen oikein hyvä elää. Harrastan musiikkia laulaja-lauluntekijänä ja bändissä soittaen sekä liikuntaa mahdollisimman monessa muodossa. Lisäksi fanitan koripalloa ja seuraan etenkin Kataja Basketin edesottamuksia.

Kommentteja ja kysymyksiä saa ehdottomasti lähettää: matti.mikkela@puhas.fi.

20170719_082733-e1506668552423.jpg